Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Wilt u in een korte tijd veel leren en een individueel programma krijgen dat geheel afgestemd is op uw persoonlijke vragen? Dan is onze personal training voor u heel geschikt!  De Personal Training die wij ontwikkeld hebben verschilt van traditionele vormen van coaching omdat er door ons training én advies gegeven wordt. Er is sprake van informatieoverdracht en het oefenen van gedrag. Er kan ook met een acteur gewerkt worden om ander gedrag te oefenen. Doordat het precies op maat gesneden is op uw individuele wensen kan men in een korte tijd zeer veel leren. Literatuur en videofragmenten kunnen thuis bestudeerd worden. Wij bieden op maat gesneden trajecten aan.

Deze vorm van training varieert van 3 tot 8 individuele sessies van elk 1,5 uur, met u en de trainer. Hierbij enkele voorbeelden:

  • Leidinggevende van een divers team met enkele hoogopgeleide niet-Nederlandse medewerkers vraagt zich af hoe coachend leiding te geven aan twee mensen die voor het eerst een baan in Nederland hebben. Door een andere aanpak zijn de medewerkers initiatiefrijker geworden.
  • Oost-Europese arts loopt tegen problemen aan in de samenwerking met collega’s. Door personal training heeft de arts meer inzicht gekregen in de eigen verwachtingen, de Nederlandse hiërarchie en de bejegening in een ziekenhuis in de Randstad. De samenwerking met collega’s verloopt beter doordat deze arts nu duidelijker is in haar opdrachten en feedback.
  • Medewerker van een overheidsorganisatie is onzeker in de omgang met collega’s omdat hij hen soms verkeerd begrijpt. Nederlands is zijn tweede taal maar het blijkt dat hij ondanks de uitstekende beheersing van de taal soms andere interpretaties heeft met het gevolg dat er misverstanden rijzen tussen hem en zijn collega’s. Door een traject van 8 sessies verbale en non verbale communicatie heeft hij beter geleerd non verbale signalen te herkennen en daarop te reageren.  Hij kan sneller reageren bij opkomende misverstanden en duidelijker aangeven hoe zijn werk verloopt.
  • Management-consultant van een adviesbureau voor de financiële sector geeft leiding aan een internationaal team en moet regelmatig via videoconference communiceren. Wil graag de Indiase medewerker die zich in het buitenland bevindt beter aan kunnen sturen. Daarnaast wil de consultant ook leren omgaan met de het verschil tussen de Amerikaanse cultuur en de Nederlandse cultuur op de werkvloer. In een traject van 6 sessies heeft deze consultant meer inzicht gekregen in culturele verschillen, het maken van voor iedereen duidelijk afspraken en evaluaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit zal sluiten in 0 seconden