Wat doen we?

Training

Training is al sinds het begin van Jaffar Consultancy een van onze belangrijkste specialismen.  De trainingen van Jaffar Consultancy zijn altijd gericht op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden. We maken daarbij vaak gebruik van gespecialiseerde professionele trainingsacteurs zodat de deelnemers aan de training op een interactieve manier kunnen oefenen met lastige situaties.

De deskundige feedback van de trainer zorgt voor vergroting van inzicht en het heel snel aanleren van nieuwe vaardigheden op het gebied van gespreksvoering en communicatie. Deelnemers stellen deze aanpak bijzonder op prijs zo blijkt al jaren uit de evaluaties die wij na elke training ontvangen.

Overige diensten

Ook op andere terreinen van het laten samenwerken van mensen met heel verschillende achtergronden is Jaffar Consultancy actief. Van onderzoek en strategievorming tot het vertalen naar de weerbarstige praktijk op de werkvloer: wij hebben ervaring met alle schakels van het proces. Dat leidt er toe dat wij uw werkorganisatie kunnen leren succesvol om te gaan met het management van verschillen én overeenkomsten.

Klik hieronder voor meer info over onze verschillende vormen van dienstverlening:


"*" geeft vereiste velden aan

Dit zal sluiten in 0 seconden