Ons bureau

Ons bureau

Jaffar Consultancy is een bureau dat gespecialiseerd is in het management en de toepassing van diversiteit en inclusiviteit in arbeidsorganisaties. Voor ons gaat het daarbij om basisvaardigheden die in moderne arbeidsorganisaties essentieel zijn. En dan gaat het niet om zoetsappig idealisme maar om duidelijke businesscases. Voor kennisintensieve bedrijven als IBM en Microsoft geldt dat diversiteit een noodzakelijke voorwaarde is om binnen een team te kunnen komen tot innovatie.

Diversiteit betekent in onze ogen dat een organisatie al mensen van verschillende achtergronden op de werkvloer heeft. Bij voorkeur in de verschillende functieniveaus.

Inclusiviteit gaat verder: de organisatie probeert al lerend actief te om te gaan met de eigen diversiteit diversiteit en nieuwe vormen te ontwikkelen die het samenwerken van mensen met sterk verschillende achtergronden mogelijk maken. Managers en medewerkers moeten leren omgaan met de onderlinge verschillen tussen mensen op de werkvloer, tussen zakelijke partners en tussen de klanten. Een strategisch zakelijk belang. want de organisaties die in staat zijn in te spelen op deze nieuwe situatie zijn de winnaars van vandaag en morgen in de slag om talent en nieuwe afzetmarkten binnen en buiten Nederland. 

Jaffar Consultancy is een bureau dat in Nederland al twintig jaar actief is op dit terrein. Jaffar Consultancy is in staat met trainingen en adviezen concreet naar de werkvloer te vertalen wat uw bedrijf kan doen om uw vaardigheden op het gebied van inclusiviteit en diversiteit te vergroten. Klik hier om te zien voor wie we allemaal hebben gewerkt. Klik hier om nader kennis te maken met de mensen achter Jaffar Consultancy.


"*" geeft vereiste velden aan

Dit zal sluiten in 0 seconden