NMO Nederlandse Moslim Omroep

NMO: Radio en televisieprogramma’s en strategisch rapport over crossmediaal programmabeleid

  • Voor de Nederlandse Moslim Omroep NMO, een onderdeel van de Nederlandse Publieke Omroep maakte Radi Suudi enkele jaren televisieprogramma’s op Nederland 2. Tot deze programma’s behoorden het interviewprogramma De Dialoog, waarin Radi Suudi onder meer Job Cohen, Hans Dijkstal, Ed van Thijn en Cisca Dresselhuys interviewde. Maar ook een aantal afleveringen van het programma InFocus ter gelegenheid van de verkiezingen van eind 2006 waarin politici als Nebahat Albayrak, Jan Marijnissen, André Rouvoet en Bert Koenders uitgebreid werden geïnterviewd en onder leiding van Radi Suudi met elkaar in debat gingen.
  • Verder maakte Radi Suudi voor de NMO de laatste jaren op Radio 5 een wekelijks live interviewprogramma Verkenningen waarin politici, wetenschappers en kunstenaars werden geïnterviewd.
  • Naast de inhoudelijke bijdragen aan programma’s werd door Jaffar Consultancy op verzoek van de directie van de NMO in 2005/2006 een uitgebreid onderzoek en daaruit voortkomend strategisch rapport geschreven over de wijze waarop de NMO haar programmabeleid voor radio en televisie om kon vormen tot een crossmediaal programma aanbod. Jaffar Consultancy ondersteunde het management van de NMO bij de intekening op Internet projecten van de Nederlandse Publieke Omroep in 2006.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit zal sluiten in 0 seconden