Conflict hantering

Hulp nodig bij conflict hantering binnen uw bedrijf?

We hebben er allemaal weleens mee te maken. Door een verkeerde woordkeuze, problemen in de privésituatie of andere miscommunicatie raakt u of één van uw werknemers in een conflict met een andere werknemer. Hoe moet u als manager een dergelijk probleem oplossen? Voor conflict hantering schakelt u de hulp in van Jaffar Consultancy.

Wij zijn ervaringsdeskundigen in trainingen in conflict hantering en de-escalatie. Indien het nodig is bemiddelen wij tussen medewerkers en het management, tussen collega’s onderling of tussen organisaties en haar klanten. Wij bieden coaching aan de leidinggevende ter conflict hantering en als de situatie daar om vraagt, gaan we nog veel verder in het proces om de conflict problemen binnen uw bedrijf op te lossen. Uiteraard doen wij ons werk zeer discreet en u mag te allen tijde professionaliteit van ons verwachten.

Wat doet Jaffar Consultancy?

Aangezien ieder mens en iedere bedrijfscultuur anders is, levert Jaffar Consultancy alleen maatwerk. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in interculturele communicatie binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio. Wat Jaffar Consultancy precies doet, zijn de volgende diensten:

  • Adviseren van het management van bedrijven en instellingen in het bijstellen van strategie en missie, om zo in te kunnen spelen op een veranderend klanten- en medewerkersbestand;
  • Verzorgen van individuele training van managers en medewerkers;
  • Ondersteunen van P&O managers bij werving/selectie en interne doorstroming van talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden.
  • Trainen van groepen leidinggevenden en medewerkers in company;
  • Trainingen geven in non-verbale communicatie,. Dit is onmisbaar wanneer u onderhandelt met medewerkers, zakelijke partners of klanten met een andere culturele achtergrond of nationaliteit.

Lijkt het u – kijkend naar uw bedrijfssituatie – verstandig om de hulp van Jaffar Consultancy in te schakelen voor conflict hantering? Of wilt u peilen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren.

Jaffar Consultancy helpt u bij het hanteren van een conflict

”Communication is key.” Waar mensen met elkaar samenwerken of met klanten te maken hebben. is sprake van communicatie. Zonder communicatie kunnen mensen niet duidelijk maken wat zij van elkaar verwachten en hoe ze dat verwachten. Dan wordt samenwerken onmogelijk. Een bedrijf heeft ook naar de buitenwereld communicatie nodig om duidelijk te maken waar het eigenlijk mee bezig is.

Maar er kan ook veel fout gaan binnen die communicatie, bijvoorbeeld door misverstanden of cultuurverschillen. Voor u het weet, kunt u al te maken hebben met een conflict. Jaffar Consultancy helpt u bij het hanteren van zon conflict en biedt trainingen die een conflict de volgende keer kan voorkomen. Wilt u meer informatie over onze training conflict hantering? Neem contact met ons op!

Een training conflict hantering aanvragen

Is er binnen uw bedrijf ook sprake van een conflict en weet u niet zo goed hoe u hiermee om moet gaan? Jaffar Consultancy kan u helpen bij de hantering van dit conflict. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Begrijpen en begrepen worden zijn kernvaardigheden voor iedere manager en medewerker. Juist ook als u werkt met een grote diversiteit aan medewerkers of klanten. Wij kunnen uw bedrijf of instelling daarbij ondersteunen!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit zal sluiten in 0 seconden