Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy

Najaar 2020 Module 'eer en schaamte' bij interne opleiding Sociale Veiligheid van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

In oktober 2020 verzorgde Jaffar Consultancy een module van een meerdaagse training ‘Sociale Veiligheid’. De training, georganiseerd onder aansturing van het Ministerie van Binnenlandse Zaken is bedoeld voor interne begeleiders bij de Rijksoverheid die workshops over het thema “sociale veiligheid” voor werknemers bij de Rijksoverheid zullen organiseren.

Het onderdeel binnen deze opleiding dat Jaffar Consultancy verzorgde ging speciaal in op het thema “eer en schaamte” en de communicatie daarover zoals dat op allerlei manieren kan spelen op de werkvloer van een diverse arbeidsorganisatie. En dan met name binnen situaties waar sprake is van sociale (on)veiligheid, bijvoorbeeld allerlei vormen van pesten, discriminatie en seksuele intimidatie.

Trainster Leila Jaffar is naast expert op het gebied van interculturele communicatie en gespreksvoering ook gecertificeerd vertrouwenspersoon.

 


 

Bel mij terug
informatie aanvragen

Video

Radi Suudi in gesprek met  Rob van Gijzel, indertijd burgemeester van Eindhoven over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies