Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy

2023 Module 'eer en schaamte' bij interne opleiding Sociale Veiligheid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

In de loop van 2023  zullen wij met veel plezier een herhaling verzorgen van een trainingsmodule "Eer en Schaamte". Deze module voeren we sinds 2020 uit  in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en is onderdeel van een meerdaagse training ‘Sociale Veiligheid’. De training is bedoeld voor interne vertrouwenspersonen van het Ministerie die overal ter wereld op Nederlandse ambassades werken.

Het onderdeel binnen deze opleiding dat Jaffar Consultancy verzorgt gaat speciaal in op het thema “eer en schaamte” en de communicatie daarover. En dan met name binnen situaties waar sprake is van sociale (on)veiligheid, bijvoorbeeld allerlei vormen van pesten, discriminatie en seksuele intimidatie.

Trainster Leila Jaffar is naast expert op het gebied van interculturele communicatie en gespreksvoering ook gecertificeerd vertrouwenspersoon.

 


 

Bel mij terug
informatie aanvragen

Video

Radi Suudi in gesprek met  Rob van Gijzel, indertijd burgemeester van Eindhoven over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies