Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy

Voorjaar en najaar 2023

Jaffar Consultancy verzorgt in de loop van 2023 voor het Netwerk Vertrouwenspersonen van de Rijksoverheid opnieuw workshops over interculturele gespreksvoering ten behoeve van de interne vertrouwenspersonen bij de Rijksoverheid. De workshops gaan in op hoofdlijnen van interculturele communicatie en de meest effectieve manieren waarop vertrouwenspersonen gesprekken over taboeonderwerpen kunnen voeren met medewerkers met verschillende culturele achtergronden.

De workshops worden al vanaf 2019 ieder jaar diverse malen door Jaffar Consultancy voor het Netwerk Vertrouwenspersonen verzorgd en worden door de deelnemers als zeer succesvol en leerzaam ervaren.

Trainster Leila Jaffar is naast expert op het gebied van interculturele communicatie en gespreksvoering ook gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Bel mij terug
informatie aanvragen

Video

Radi Suudi in gesprek met  Rob van Gijzel, indertijd burgemeester van Eindhoven over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies