Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy

April 2017 Workshops Universiteit van Goteborg (Se)

Leila Jaffar heeft op uitnodiging van de Universiteit van Goteborg in Zweden in April 2017 twee workshops verzorgd. Titel van de eerste workshop was “Gender, power relations and non-verbal communication”. De workshop ging in op de wijze waarop non-verbale communicatie de ware machtsverhoudingen tussen mensen zichtbaar maakt en hoe met name vrouwen gebruik kunnen maken van non-verbale communicatie om de machtsbalans meer in hun voordeel te beslechten.

De tweede workshop ging in op de algemene principes van interculturele communicatie en de belangrijkste verschillen tussen culturen. Leila ging met name in op de verschillende manieren van feedback geven en het bereiken van overeenstemming in diverse culturen.

In beide workshops maakte Leila gebruik van videofragmenten om voorbeelden te illustreren. De workshops werden zeer enthousiast ontvangen door de aanwezigen.

Bel mij terug
informatie aanvragen

Video

Radi Suudi in gesprek met  Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies