Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy

Voorjaar 2021

Hoe gaan we om met de corona-maatregelen? De corona-crisis en de corona-maatregelen van de overheid hebben net als bij velen ook ons werk sterk geraakt. Tot het begin van de corona-pandemie in maart 2020 was het voor ons mogelijk om workshops en trainingen te geven met cursisten, fysiek samen in 1 ruimte, zoals we dat al drie decennia gewend waren.

Nu is dat tot nader orde onmogelijk en hebben wij al diverse trainingen en workshops online gegeven met behulp van software-platforms als Zoom, WebEx en MS Teams. Het is goed mogelijk, zo blijkt uit de reacties en evaluaties van trainees.

We hebben, net als (bijna) iedereen een voorkeur voor de oude en vertrouwde werkwijze van het geven van trainingen en workshops in persoon. Maar online workshops en trainingen hebben ook hun voordelen, zoals verkorte reistijd. Hoe dan ook, we zijn in ieder geval goed in staat om in te spelen met ons aanbod op de nieuwe corona-situatie.

We bespreken graag met u wat er nu en anders later in het jaar, wanneer de maatregelen hopelijk weer zijn versoepeld, allemaal mogelijk is!

Bel mij terug
informatie aanvragen

Video

Radi Suudi in gesprek met  Rob van Gijzel, indertijd burgemeester van Eindhoven over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies