Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy Jaffar consultancy

Maart 2017/ Herfst 2017 Leila Jaffar geeft workshops "Samenwerken binnen Internationale Teams" voor European Asylum Support Office EASO op Malta

In 2015 werd Leila Jaffar door de organisatie EASO, die namens de Europese Unie het vluchtelingenbeleid in de EU coordineert geselecteerd om als expert  traningen te geven en trainingsmateriaal te ontwikkelen. Leila geeft in 2017 in voor- en najaar workshops voor personeel van EASO en haar Europese samenwerkingspartners op Malta, waar het hoofdkwartier van de organisatie is gevestigd. De workshops en trainingen zijn gericht op samenwerking binnen internationale teams. Leila gaf in 2015 en 2016 deze workshop al  enkele keren en dat leidde tot enthousiaste reacties, vandaar de twee herhalingen in 2017. In 2016 werkte Jaffar Consultancy ook mee aan de totstandkoming van een e-learning trainingsmodule  voor EASO medewerkers.

Bel mij terug
informatie aanvragen

Video

Radi Suudi in gesprek met  Rob van Gijzel, indertijd burgemeester van Eindhoven over "Nieuw Cultureel Burgerschap" en de diverse samenleving. Deze video is in de zomer van 2008 gemaakt door InterArtLab in Arhem.

Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies