Company company company company 

Interculturele competenties

Binnen onze multiculturele samenleving is de noodzaak van interculturele competenties sterker dan ooit tevoren. Maar hoe kunt u er als manager voor zorgen dat er binnen uw bedrijf succesvol intercultureel gecommuniceerd wordt? Om u te helpen die vraag te beantwoorden, schakelt u de hulp in van Jaffar Consultancy. Wij zijn ervaringsdeskundigen in interculturele communicatie binnen bedrijven. En als de situatie daar om vraagt, gaan we nog veel verder dan dat. Wij bieden coaching aan de leidinggevende en indien nodig bemiddelen wij tussen collega's onderling, tussen medewerkers en het management of tussen de organisatie en haar klanten. Hiervoor gaan wij uiteraard zeer discreet en professioneel te werk.

Jaffar Consultancy biedt ondersteuning bij interculturele competenties

Communicatie vindt overal plaats waar mensen met elkaar of met klanten samenwerken. Communicatie is het instrument dat mensen gebruiken om duidelijk te maken wat zij van elkaar verwachten en hoe ze het verwachten. Zonder communicatie kan er simpelweg niet worden samengewerkt en kan het bedrijf niet aan de buitenwereld duidelijk maken waar het eigenlijk mee bezig is en wat het doet. Maar er kan ook veel fout gaan binnen die communicatie, bijvoorbeeld door misopvattingen, onbegrip of cultuurverschillen. Een conflict is dan dichterbij dan je denkt. Jaffar Consultancy helpt u om te gaan met zo’n conflict en biedt trainingen die een conflict de volgende keer kan voorkomen. Wilt u meer informatie over onze trainingen? Neem contact met ons op!

Wat doet Jaffar Consultancy?

Jaffar Consultancy levert alleen maatwerk. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in interculturele communicatie binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn op dit gebied. Wat doet Jaffar Consultancy precies:

  • Verzorgen van individuele training voor managers en medewerkers;
  • Adviseren van het management van bedrijven en instellingen in het bijstellen van strategie en missie, om zo in te kunnen spelen op een veranderend klanten- en medewerkersbestand;
  • Ondersteunen van P&O managers bij werving/selectie en interne doorstroming van talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden;
  • Trainen van groepen leidinggevenden en medewerkers in company;
  • Trainingen geven in non-verbale communicatie. Dit is onmisbaar wanneer u onderhandelt met medewerkers, zakelijke partners of klanten met een andere culturele achtergrond of nationaliteit.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren.

Meer informatie? Neem contact op

Is er binnen uw bedrijf ook sprake van een conflict en weet u niet zo goed hoe u hier mee om moet gaan? Jaffar Consultancy kan u helpen met interculturele competenties. Begrijpen en begrepen worden zijn kernvaardigheden voor iedere manager en medewerker. Juist ook als u werkt met een grote diversiteit aan medewerkers of klanten. Wij kunnen uw bedrijf of instelling daarbij ondersteunen! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies