Company company company company 

Power distance binnen uw bedrijf?

Werken er binnen uw bedrijf veel medewerkers met verschillende culturele achtergronden? Bent u als manager onzeker in uw omgang met medewerkers omdat u ze soms verkeerd begrijpt? Is er binnen uw bedrijf sprake van power distance? Jaffar Consultancy is gespecialiseerd in communicatie binnen organisaties. Door het aanbieden van trainingen en het geven van adviezen helpen wij uw organisatie verder!

Jaffar Consultancy bij power distance

Jaffar Consultancy levert maatwerk in iedere situatie. Wij bieden diverse soorten trainingen aan, die stuk voor stuk gericht zijn op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden. We maken daarbij vaak gebruik van gespecialiseerde professionele trainingsacteurs zodat de deelnemers aan de training op een interactieve manier kunnen oefenen met lastige situaties. Onze diensten op een rijtje:

  • Portfoliotraining;
  • Personal training;
  • Conflicthantering;
  • Beleid en strategie;
  • Media en debat;
  • Methodiekontwikkeling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en laat u informeren!

Over Jaffar Consultancy

Jaffar Consultancy levert alleen maatwerk. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in interculturele communicatie binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren.

Meer informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt met een van onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in power distance binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn. Het professionele en enthousiaste team van Jaffar Consultancy helpt u graag!

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies