Company company company company 

Machtsafstand binnen uw organisatie

Binnen onze multiculturele samenleving spelen culturele verschillen een grote rol. Ook binnen organisaties is dit onvermijdelijk. In verschillende culturen denkt men bijvoorbeeld anders over machtsafstand. Een cultuur met een grote machtsafstand werkt anders dan een cultuur met een lage machtsafstand. Maar hoe kunt u als manager ervoor zorgen dat er binnen uw bedrijf succesvol intercultureel gecommuniceerd wordt? Schakel de hulp in van Jaffar Consultancy. Wij zijn ervaringsdeskundigen in interculturele communicatie binnen bedrijven.

Jaffar Consultancy biedt ondersteuning bij machtsafstand

Waar mensen met elkaar samenwerken of met klanten te maken hebben is er communicatie. Communicatie is ht instrument dat mensen gebruiken om duidelijk te maken wat zij van elkaar verwachten en hoe ze het verwachten. Zonder communicatie kan er simpelweg niet worden samengewerkt en kan het bedrijf niet aan de buitenwereld duidelijk maken waar het eigenlijk mee bezig is. Maar er kan ook veel fout gaan binnen die communicatie, bijvoorbeeld door misverstanden over machtsafstand. Een conflict is dan dichterbij dan je denkt. Jaffar Consultancy biedt coaching aan de leidinggevende en indien nodig bemiddelen wij tussen collega's onderling, tussen medewerkers en het management of tussen de organisatie en haar klanten. Hierbij gaan wij uiteraard zeer discreet en professioneel te werk.

Wat doet Jaffar Consultancy?

Jaffar Consultancy levert alleen maatwerk. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in interculturele communicatie binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn. Wat doet Jaffar Consultancy precies:

  • Ondersteunen van P&O managers bij werving/selectie en interne doorstroming van talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden;
  • Verzorgen van individuele training van managers en medewerkers;
  • Trainingen geven in non-verbale communicatie,. Dit is onmisbaar wanneer u onderhandelt met medewerkers, zakelijke partners of klanten met een andere culturele achtergrond of nationaliteit;
  • Adviseren van management van bedrijven en instellingen in het bijstellen van strategie en missie, om zo in te kunnen spelen op een veranderend klanten- en medewerkersbestand;
  • Trainen van groepen leidinggevenden en medewerkers in company.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren.

Meer informatie? Neem contact op

Is er binnen uw bedrijf ook sprake van cultuurverschillen en diverse meningen over bijvoorbeeld machtsafstand? Jaffar Consultancy helpt u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Begrijpen en begrepen worden zijn kernvaardigheden voor iedere manager en medewerker. Juist ook als u werkt met een grote diversiteit aan medewerkers of klanten. Wij kunnen uw bedrijf of instelling daarbij ondersteunen!

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies