Company company company company 

Leila Jaffar van Jaffar Consultancy helpt uw organisatie verder

Werken er binnen uw bedrijf veel medewerkers met verschillende culturele achtergronden? Bent u als manager onzeker in uw omgang met medewerkers omdat u ze soms verkeerd begrijpt? Is er binnen uw bedrijf sprake van een conflict tussen verschillende medewerkers? Leila Jaffar van Jaffar Consultancy is gespecialiseerd in communicatie binnen organisaties en in het managen van diversiteit en inclusiviteit. Wij kunnen u helpen bij het oplossen van dit soort problemen binnen uw organisatie. Door het aanbieden van trainingen en het geven van adviezen helpen wij uw organisatie verder!

Over Leila Jaffar

Leila Jaffar startte in 1991 Jaffar Consultancy. Zij ontwikkelde een geheel eigen visie en bijpassende trainingsmethoden op het gebied van interculturele communicatie. Haar doel? Mensen iets leren waar zij in hun werksituatie echt iets mee kunnen. Bij Jaffar Consultancy houdt Leila zich vooral bezig met methodiekontwikkeling, het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen, coaching en advisering op gebied van werving & selectie, communicatie en personeelsbeleid.

Diensten van Jaffar Consultancy

Jaffar Consultancy levert maatwerk in iedere situatie. Wij bieden diverse soorten trainingen aan, die stuk voor stuk gericht zijn op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden. We maken daarbij vaak gebruik van gespecialiseerde professionele trainingsacteurs zodat de deelnemers aan de training op een interactieve manier kunnen oefenen met lastige situaties. Onze diensten op een rijtje:

  • Portfoliotraining;
  • Personal training;
  • Conflicthantering;
  • Beleid en strategie;
  • Media en debat;
  • Methodiekontwikkeling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en laat u informeren!

Meer informatie?

Hebben wij uw interesse gewekt met een van onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk dan gerust eens ons portfolio. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in interculturele communicatie binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn. Leila Jaffar en de rest van het professionele en enthousiaste team van Jaffar Consultancy helpt u graag!

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies