Company company company company 

Interculturele training door Jaffar Consultancy

Wanneer er binnen uw bedrijf veel medewerkers werken afkomstig uit diverse culturen, is juist communiceren soms lastig. Intercultureel communiceren is dan essentieel. Om misverstanden te voorkomen, is het belangrijk met iedereen elkaar begrijpt en dat iedereen zich op de juiste manier kan uitspreken naar elkaar. Maar hoe zorgt u dat dit lukt? Jaffar Consultancy staat gelukkig voor u klaar om u te helpen. Wij zijn gespecialiseerd in communicatie binnen organisaties en geven ook u graag interculturele training. Zo helpen wij uw organisatie verder!

Interculturele trainingen en meer bij Jaffar Consultancy

Jaffar Consultancy biedt verschillende soorten trainingen aan, waaronder interculturele trainingen, die stuk voor stuk gericht zijn op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden. We maken daarbij vaak gebruik van gespecialiseerde, professionele trainingsacteurs zodat de deelnemers aan de training op een interactieve manier kunnen oefenen met lastige situaties. De deskundige feedback van de trainer zorgt voor vergroting van inzicht en het heel snel aanleren van nieuwe vaardigheden op het gebied van gespreksvoering en communicatie.

Intercultureel communiceren moet soms echt geleerd worden door medewerkers. Iedereen moet zich openstellen en willen leren om in het vervolg goed samen te kunnen werken. Daarbij is communicatie hét instrument dat mensen gebruiken om duidelijk te maken wat zij van elkaar verwachten en hoe ze iets verwachten. Leren communiceren en omgaan met elkaar op een manier die voor beide partijen prettig is, is wat we klanten leren in een interculturele training.

Naast onze leerzame en doeltreffende interculturele trainingen bieden we meer diensten en trainingen gericht op:

 

  • Beleid en strategie;
  • Conflicthantering;
  • Media en debat;
  • Portfoliotraining;
  • Personal training;
  • Methodiekontwikkeling.

Maatwerk

Jaffar Consultancy levert enkel maatwerk, omdat ieder mens en iedere organisatie anders is. Ook voor uw organisatie hebben wij een passende oplossing. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in interculturele communicatie binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn in het geven interculturele training. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio.

Meer informatie over onze interculturele training?

Hebben wij uw interesse gewekt met één van onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in interculturele training binnen bedrijven, zijn wij in staat u ook optimaal van dienst te zijn. Het professionele en enthousiaste team van Jaffar Consultancy helpt u graag!

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies