Company company company company 

Interculturele bemiddeling door Jaffar Consultancy

Werken er binnen uw bedrijf veel medewerkers met verschillende culturele achtergronden? Bent u als manager onzeker in uw omgang met medewerkers omdat u ze soms verkeerd begrijpt? Is er binnen uw organisatie sprake van een conflict tussen verschillende medewerkers? Jaffar Consultancy is gespecialiseerd in interculturele bemiddeling binnen bedrijven. Door het aanbieden van trainingen en het geven van adviezen helpen wij uw organisatie verder!

Diensten met betrekking tot interculturele bemiddeling

Jaffar Consultancy biedt diverse soorten trainingen aan, die stuk voor stuk gericht zijn op het bereiken van praktische resultaten en het verwerven van concrete vaardigheden. We maken daarbij vaak gebruik van gespecialiseerde professionele trainingsacteurs zodat de deelnemers aan de training op een interactieve manier kunnen oefenen met lastige situaties. Onze diensten op een rijtje:

  • Media en debat;
  • Personal training;
  • Beleid en strategie;
  • Conflicthantering;
  • Portfoliotraining;
  • Methodiekontwikkeling.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en laat u informeren!

Maatwerk door Jaffar Consultancy

Jaffar Consultancy levert maatwerk in iedere situatie. Wij zijn ervaringsdeskundigen in interculturele communicatie binnen bedrijven. En als de situatie daar om vraagt, gaan we nog veel verder dan dat. Wij bieden coaching aan de leidinggevende en indien nodig bemiddelen wij tussen collega's onderling, tussen medewerkers en het management of tussen de organisatie en haar klanten. Hierbij gaan wij uiteraard zeer discreet en professioneel te werk. Bent u benieuwd naar projecten die wij succesvol hebben afgerond? Bekijk gerust eens ons portfolio. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Ja, ik wil meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt met een van onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in interculturele bemiddeling binnen bedrijven, mogen wij met recht zeggen dat we echte experts zijn. Het professionele en enthousiaste team van Jaffar Consultancy helpt u graag!

Informatie aanvragen
Bel te rug

Video

Radi Suudi van Jaffar Consultancy interviewt strafrechtadvocate Famile Arslan, Aleid Wolfsen (indertijd parlementslid voor de PVDA) en toenmalig SP parlementariër Harry van Bommel over de omstreden anti-terreur wetten van het kabinet Balkenende II. Dit is een fragment uit een door Radi Suudi in november 2006 gepresenteerde verkiezingsuitzending die op NPO2 werd uitgezonden.

Instelling
Sitemap | 
Jaffar ConsultancyInterculturele Communicatie Training & Advies